OM OSS

Unika och kreativa skapare av heminredning i stål

HISTORIEN BAKOM INREDNINGSHEMMET

Med inspiration från vardagliga intryck och unika miljöer gavs inspirationen till det som idag är inredningshemmet.se. Vi bestämde oss för att skapa tidlösa och kreativa krukor för inomhus/utomhus miljöer. Med klassisk design i elegant utförande och med utbytbara material och färger. Mängder av kombinationer finns att tillgå i våran tillverkning för att få ditt hem att skina och din växt att trivas. Detta är viktiga delar som gör inredningshemmet så speciella och vi skapar något som vi kallar för succé. 

UTSEENDE

IMG_4781-1.jpg

I vårt utbud finner du något utöver det vanliga. Vi erbjuder krukor med geometriska former i de flesta metaller. Vi har kapacitet att få storlekar i stora volymer. Vi tillverkar även våra egna tolkningar på dekorativa krukor eller idéer framtagna av er kunder. 

Våra produkter tillverkas i tunn plåt i material som corten, rostfritt, aluminium, koppar och mässing. Oavsett om du är ute efter något till din trädgård, ditt vardagsrum eller kontor så lovar vi att det finns något för alla.

Våra krukor som tillverkas i Svart-stål går att få i önskad färg, som då är anpassade för att klara utemiljöer.

IMG_4981.jpg

Material

Vårt tillverkningsmaterial är legeringar ihop med naturens metaller och dessa har en naturlig charm som vi har valt att utnyttja.

Stålet Corten är nästan som rent kolstål, men med en specialbehandling som ger stålet nästan oändlig livstil. Detta gör att de passar perfekt i utemiljöer. Förutom stålets tolerans mot korrosion så får materialet fortfarande en yta av rost och den fina rödliknande färgen.

Det rostfria stålet är ett material med lång hållbarhet som inte rostar. Nyansen har en silverliknande färg. 

Aluminium är en mjuk lättmetall med silvrig/grå färg. Metallen är en mycket god ledare för värme och elektricitet. Vi har valt aluminium som ett alternativ för dess färg och lätta vikt.

Koppar är en metall med fantastisk hållfasthet och en god ledningsförmåga för värme. Koppar har även hög korrosionshärdighet. Metallens egenskaper tillsammans med dess fina färg gör detta till en självklart valmöjlighet för våra krukor.

Mässing består av mestadels koppar men till skillnad från vanlig koppar har mässing en guldliknande färg då metallen har legerats med zink.